Web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga i u skladu s podacima sadržanim u politici privatnosti. U svom pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
×
  » Katalog » Knjige » Kutije za knjige
Promijeni državu
Store Logo
Tvoj račun
Sign In
 
Izgubljena lozinka
Kalkulator cijena
Knjige
Knjige s mekim uvezomKnjige s tvrdim uvezomKartonske knjige - meki uvezKartonske knjige - tvrdi uvezBrošureWire-OTisak rubovaKutije za knjige
Pomoć oko projekata
Generator bar kodova ISBNPredložak za izradu korica
Košarica
0 stavki
Kontakt
Informacije
Brza dostava do vaših vrata

Kutije za knjige

Kutija za knjige dodatno će zaštititi vaše proizvode i dati im jedinstven, elegantan karakter. Savršeno će funkcionirati za jedan naslov, triologiju i duže izdavačke serije. Prekrivena folijom za laminaciju, oplemenjena UV lakom ili metalik folijom, postat će prirodan izbor za one koji traže ekskluzivan poklon. Još više kao odaberete odvažan dizajn koji odgovara naslovnicama naslova u njemu. Kutiju možete koristiti i kao element promotivne kampanje. Slanjem svojih knjiga recenzentima I utjecajnim osobama povećat ćete svoje šanse da dobijete privlačne fotografije i videozapise.

Izrada
U Books Factory izrađujemo kutiju od kartona 350g/m2 i standardno je tiskamo. To znači visokokvalitetni tisak u boji ili crno-bijeli. Karakterizira ga velika gustoća, intenzivna crna boja i vrlo oštri rubovi znaka promatranog kroz mikroskop. Otisak možete prekriti svim dostupnim vrstama folija za kaširanje. Također možete koristiti bogate mogućnosti završne obrade: ravni i konveksni spot lak i ravna i konveksna metalik folija u zlatnoj ili srebrnoj boji.

Što nas ističe?
Našu kutiju karakteriziraju tri zasuna na hrbatnoj strani i jako lijepljenje na kraćoj strani. Izuzetno se lako sklapa pa ne zauzima puno mjesta. Mogu se prikladno pohraniti. Udobnost korištenja nadopunjuju izrezi za prste koji jamče nesmetano umetanje i vađenje knjiga.

Mogli bismo dugo pričati o prednostima, rješenjima i korištenim tehnologijama. Ali zašto, kad to možete sami procijeniti ili dodirnuti? Točno.

Sample Box
Dizajnirali smo „Sample Box” imajući na umu vas. Za primanje pišite na sample@booksfactory.eu. Ovaj proizvod vam omogućuje da pažljivo ispitate sve navedene elemente.


Najvažnije karakteristike:
  • maksimalna veličina: [mm]x[mm]x[mm],
  • minimalna veličina: [mm]x[mm]x[mm],
  • materijal: karton 350 g/m2,
  • vrsta tiska: standardni,
  • moguće dorade: sjajna, mat i mat sof touch laminacija, ravni i konveksni UV spot lak i ravna i konveksna metalik folija,
  • lako se sklapaju i spremaju.

Sve narudžbe podliježu našim odredbama i uvjetima

Cijene 

Sve cijene su neto cijene

Uvjeti plaćanja

• Plaćanje unaprijed putem bankovnog prijenosa ili putem interneta

• Plaćanje bankovnim prijenosom s odgodom plaćanja (trgovački zajam), međutim tek nakon podnošenja određenih dokumenata

Dostava

UPS isporuke od vrata do vrata, paketi do 30 kg.