Web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga i u skladu s podacima sadržanim u politici privatnosti. U svom pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
×
  » Katalog » Zaštita privatnosti i politika kolačića
Promijeni državu
Store Logo
Tvoj račun
Sign In
 
Izgubljena lozinka
Kalkulator cijena
Knjige
Knjige s mekim uvezomKnjige s tvrdim uvezomKartonske knjige - meki uvezKartonske knjige - tvrdi uvezBrošureWire-OTisak rubovaKutije za knjige
Pomoć oko projekata
Generator bar kodova ISBNPredložak za izradu korica
Košarica
0 stavki
Kontakt
Informacije
Brza dostava do vaših vrata

Zaštita privatnosti i politika kolačića

HEADING_TITLE

I. Opće informacije

1. Administrator osobnih podataka korisnika internetske stranice printgroup.pl i booksfactory.hr je PRINT GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Cukrowa 22, 71-004 Szczecin, OIB: 8522520116 u daljnjem tekstu nazvan kao PrintGroup.

2. Politika privatnosti i korištenja kolačića odnose se na obradu osobnih podataka od strane Prodavatelja - PrintGroup i upotrebu kolačića kao dio internetske trgovine.

3. Internetska trgovina obavlja funkcije dobivanja informacija o kupcima i njihovom ponašanju na sljedeći način:

a. putem podataka koji se dobrovoljno unose u obrasce.

b. pohranjivanjem kolačića na terminalne uređaje (tzv. "cookies").

c. prikupljanjem zapisnika web poslužitelja.


II. Podaci o obrascu za registraciju/narudžbu

1. PrintGroup Sp. z o.o. prikuplja podatke koje je kupac dobrovoljno dao.

2. PrintGroup Sp. z o.o. automatski sprema podatke o parametrima veze (vremenska oznaka, IP adresa).

3. Podaci navedeni u obrascu ne otkrivaju se trećim stranama osim uz pristanak klijenta, te ako u nastavku nije drugačije navedeno.

4. Podaci navedeni u obrascu obrađuju se u svrhu koja proizlazi iz funkcije određenog obrasca, tj. za obradu registracije (stvaranje računa) ili postupka naručivanja (plaćanje, slanje, žalba).


III. Podaci o kolačićima

1. Internetska trgovina koristi kolačiće.

2. Kolačići (tzv. cookies) su informatički podaci, posebice tekstualne datoteke, koje su pohranjene na krajnjem uređaju Klijenta i namijenjene su uporabi na web stranici internetske trgovine. Kolačići obično sadrže naziv web stranice s koje potječu, njihovo vrijeme pohrane na krajnjem uređaju i jedinstveni broj.

3. Subjekt koji postavlja kolačiće na krajnji uređaj Klijenta i pristupa im je operator internetske trgovine PrintGroup Sp. z o.o.

4. Kolačići se koriste u sljedeće svrhe:

a. stvaranje statistike koja pomaže razumjeti kako korisnici internetske trgovine koriste web stranice, što omogućuje poboljšanje njihove strukture i sadržaja;

b. održavanje klijentove sesije (nakon prijave), zahvaljujući kojoj kupac ne mora unijeti korisničko ime i lozinku na svaku podstranicu internetske trgovine;

5. U sklopu internetske trgovine koriste se dvije osnovne vrste kolačića: "sesijski" i "trajni" kolačići. Sesijski kolačići privremene su datoteke koje se pohranjuju na krajnjem uređaju Klijenta do odjave, napuštanja web stranice ili isključivanja softvera (web preglednik). Trajni kolačići pohranjuju se na krajnjem uređaju Klijenta za ono vrijeme koje je navedeno u parametrima datoteke kolačića ili vrijeme njihovog uklanjanja od strane Klijenta.

6. Softver za pregledavanje web stranica (web preglednik) obično prema zadanim postavkama omogućuje pohranu kolačića na krajnjem uređaju Klijenta. Korisnici mogu promijeniti postavke u ovom području. Web preglednik omogućuje brisanje kolačića. Također je moguće automatsko blokiranje kolačića. Detaljne informacije o ovoj temi nalaze se u pomoći ili dokumentaciji web preglednika.

7. Ograničenja upotrebe kolačića mogu utjecati na neke funkcionalnosti dostupne na web stranicama internetske trgovine.

8. Datoteke kolačića postavljene na krajnji uređaj Klijenta mogu koristiti i oglašivači i partneri koji surađuju s internetskom trgovinom.

9. Kupac ne može pristati na obradu kolačića bez prihvaćanja privole za njihovu obradu prikazane na web stranici (to može dovesti do pogrešnog rada web stranice).


IV. Zapisnici poslužitelja

1. Podaci o određenom ponašanju korisnika podliježu pristupu na razini poslužitelja. Ti se podaci koriste samo za upravljanje internetskom trgovinom i za pružanje najučinkovitijih usluga za hosting usluge.

2. Pregledani resursi identificirani su URL adresama. Osim toga, pretplata može podlijegati:

a. vrijeme dolaska narudžbe ili upita,

b. vrijeme za slanje odgovora,

c. naziv stanice klijenta - identifikacija izvedena HTTP protokolom,

d. informacije o pogreškama koje su se dogodile tijekom izvršavanja HTTP transakcije,

e. URL adresa stranice koju je Klijent prethodno posjetio (veza preporuke) - u slučaju kada je prijelaz na stranice internetske trgovine izvršen putem veze,

f. podatke o pregledniku klijenta,

g. podatke o IP adresi.

3. The above data is not associated with specific people browsing the websites - they are anonymous within the meaning of the law.

4. Gore navedeni podaci koriste se samo za potrebe administracije poslužitelja.


V. Pružanje podataka

1. Podaci su dostupni trećim stranama samo u zakonski dopuštenim granicama.

2. Od Prodavatelja se može zahtijevati da podatke koje je prikupila internetska trgovina dostavi ovlaštenim tijelima na temelju zakonitih zahtjeva u opsegu koji proizlazi iz zahtjeva.

3. Bez osobnog pristanka, osobni podaci neće se dijeliti s drugim primateljima podataka, osim s tvrtkama koje pružaju kurirske usluge u ime PrintGroup -a. PrintGroup tim tvrtkama pruža podatke o adresi potrebne za isporuku paketa.


VI. Sigurnost osobnih podataka

1. PrintGroup internetska trgovina vodi brigu o sigurnosti osobnih podataka kupaca, stoga je svugdje gdje su potrebni osobni podaci, veza između klijenta i poslužitelja šifrirana. Zahvaljujući tome, korisnici se ne moraju brinuti da će podaci poslani sa ili na poslužitelj biti sumnjivi, presretnuti i korišteni.

2. Osobni podaci proslijeđeni su svjesno i dobrovoljno te će se obrađivati ​​samo u svrhe opisane u stavcima II.4., III.4. I IV.4. ovog dokumenta.

3. Bez vašeg izričitog pristanka, vaši osobni podaci neće se dijeliti s drugim primateljima podataka, osim s tvrtkama koje obavljaju kurirske usluge u ime PrintGroup.PrintGroup tim tvrtkama pruža podatke o adresi potrebne za isporuku paketa.


VII. Promjena, ispravak, brisanje, obrada osobnih podataka.

1. U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka te slobodnom prometu takvih podataka i stavljanju izvan snage Direktive 95 / 46 / EC (opći propisi o zaštiti podataka) PrintGroup korisnicima omogućuje besplatan pristup osobnim podacima, njihovu promjenu, zaborav, ispravak i brisanje.

2. Pristup, promjena i ispravak osobnih podataka mogu se izvršiti u bilo kojem trenutku putem korisničkog računa nakon prethodne registracije i prijave ili kontakta s odjelom za korisničku podršku u slučaju funkcionalnosti koje nisu dostupne putem korisničkog računa.

3. Na korisnikovom računu, nakon registracije i prijave, moguće je povući svaki pristanak (tj. newsletter) na obradu podataka, isključujući kolačiće (vidi točku 8).

4. Sve informacije u vezi s pristupom, promjenom, ispravkom i brisanjem vaših osobnih podataka dobit ćete kontaktirajući našu službu za korisnike - putem telefona +48 91 886 22 60 ili putem e -pošte: iod@printgroup.pl.

5. PrintGroup ne koristi automatiziranu obradu osobnih podataka koja se profilira kako bi ponudu prilagodila osobnim preferencijama Klijenta.

6. Klijent ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu.

7. Opis kako povući privolu za obradu datoteka kolačića može se pronaći u dokumentaciji korištenog web preglednika. Ako klijent ne želi koristiti kolačiće, može promijeniti odgovarajuće postavke preglednika.Onemogućavanje kolačića neophodnih za provjeru autentičnosti, sigurnost i održavanje preferencija korisnika može otežati i, u ekstremnim slučajevima spriječiti korištenje internetske trgovine.

8. Suglasnosti za obradu osobnih podataka uvijek imaju vrijeme za koje su primjenjive, ako ovaj rok nije naveden, sve dok se privola ne povuče, a nakon takvog otkazivanja, na rok zastare potraživanja voditelja obrade, osim ako se obrada odvija na dan temelj drugih zakonskih odredbi osim izričitog pristanka (na primjer, kupoprodajni ugovor).

Continue